Intim gyanta – Szőrtelenítés kíméletesen, tartósan, gyorsan

Újdonság az intim kozmetika világában – szőrtelenítés brazil gyantával!

A szőrtelenítés ma már nem csak a nőket érinti. Az intim területek ápoltsága a férfiak számára is épp olya fontos, mint a gyengébbik nem számára.

Újdonság az intim kozmetika világában – szőrtelenítés brazil gyantával!

Otthon a borotválkozás során megvágod magad? Ég, szűr? Vörös marad a bőröd? Vagy épp mindig van egy kis rész, ami kimarad?

Bár kétségkívül kényelmesebb otthon borotvát ragadni, és a zuhany alatt simává varázsolni a bőrfelületeket, a két-három naponta előbukkanó borosták már közel sem annyira kényelmesek. De mi lenne, ha a 2-3 napot kiválthatnád 2-3 hétre?

Bemutatjuk a brazil gyantát!

brazil gyanta az intim területek 100%-os szőrtelenítését foglalja magába, a szeméremdombtól és annak belső ívétől kezdve a fenékig, és a fenék külső- és belső ívéig tartó teljes szőrtelenítést takarja. Természetesen lehetőség van különböző fazonok kialakítására is, melynek a vendégeink szabhatnak határt.

A borotvával ellentétben a rendszeres intim szőrtelenítéssel a szőr megritkul, idővel pedig teljesen eltűnik. Mivel speciális gyantával dolgozunk, melyet konkrétan az intim területekre, illetve érzékeny bőrfelületekre fejlesztettek ki, így nem kell a gyantázás után bőrirritációtól, vagy szőrbenövéstől tartanod. A hagyományos gyantákkal ellentétben sokkal alacsonyabb hőmérsékletű a brazil gyanta, így égési sérülés sem fordulhat elő.

Kíméletes, tartós, gyors!

Bár valóban fájdalommentes a kezelés, azért némi kellemetlen érzéssel párosul, hiszen gyökerestől távolítjuk el a szőrszálakat. A szőrtelenítés viszont korántsem jár hatalmas fájdalommal, hiszen az intim szőrtelenítés során használt gyanta kizárólag a szőrszálakhoz tapad, a bőrfelülethez nem.

Mire számíthatsz az intim gyanta után?

Egyértelműen simaságra! Intim gyanta specialistánk a gyantázást követően átvizsgálja a bőrfelületet, hogy egyetlen szál se maradjon ki, majd krémekkel nyugtatjuk, hűsítjük a gyantázott felületet.

Ezt ne tedd intim szőrtelenítés után!

Mint ahogy a legtöbb kozmetiekai kezelésre is érvényes, úgy az intim szőrtelenítést követően is kerülni a napozást, a szoláriumozást, az uszodát, hiszen bármennyire is fájdalom- és bőrirritációktól mentes kezelésről van szó, a bőrnek regenerálódnia kell. De valószínűleg mindenkit kárpótolhat a 3-5 hétig tartó, selymes és sima bőr.

Megosztás

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Szolgáltatásaink

Legnépszerűbb

Értesülj elsőként!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Semmi spam, csak értesítések akciókról, kampányokról és újdonságokról!